Kaste on oleellista pelastuksen kannalta

Yksi syistä kasteeseen, on ehkä että ymmärrämme, että emme voi vain ajautua suhteeseen Jumalan kanssa. On oltava konkreettinen piste, jossa päätämme seurata Häntä ja Hänen Poikaansa. Koko asia on niin vaistojemme vastainen, kuten Naaman huomasi; kastuminen julkisesti voi tuntua kiusalliselta jos se vieläpäon kaikkien nähtävissä. Silloin muut näkevät meidät paljaina ja

haavoittuvaisina muiden silmissä, kun joku muu uittaa meitä veden alla... se ei ole täysin kivutonta ja vaivatonta. Yleisesti tarpeeksi, Uusi testamentti puhuu kasteesta kutsuna kääntyä Herran puoleen. Tämä on ymmärrettävä vastaan sen hepreankielisen taustan -Qara "beShem Jahve, joka alun perin tarkoittaa: "lähestyy Jumalaa uhrilla" (Moos. 12:7,8, Ps.. 116:4,17). Jumala asettaa nimensä paikkaan, jossa hänelle uhrataan. (Dt. 12:4-7,21, Jer. 7:12). Kaste on siis nähtävä uhrautuvana sitoutumisena Jahvelle yksinomaisessa liitossa.

Edelleen, että ensimmäisellä vuosisadalla, kuten kasteita oli vaadittu pakanat, jotka halusivat tulla proselyytti juutalaisten ja näin tulee "Israel". Jotta ortodoksijuutalaiset toimittamaan kastetta vaati paljon, että se ymmärtää ne eivät ole syntyperäinen osa todellista Israelia, koska ne olivat kerran ylpeänä ajatellut. Juutalaiset ajatus Israelin hyvin ehdoin, jotka Paavali koskee Jeesuksen: "Me kansaasi jonka olet täyttänyt ja olet kutsuttu Esikoinen ja Only-syntyneitä, Lähi-ja rakas One (1). Uusi testamentti käyttää näitä nimikkeitä kuvaamaan Herran Jeesuksen Kristuksen, ja meidän on kastettu Hänen jotta hänen nimissään ja otsikot. Herra Jeesus oli siis kuvata Israelin idealisoitu ja henkilöitynyt, kaikki Israelin kärsimys palvelija olisi pitänyt, joten vain kasteen kautta Kristuksen Juutalainen ja pakanat he voisivat tulla osaksi todellista Abrahamin siementä, Israelin Jumalan (Gal. 3:27-29).

Säädös kasteesta Kristukseen ei ole yhtä radikaaleja meitä yhteyksissä nyt kuin se oli vuosisadan juutalaisille. Kaikki me kerran henkisesti katsoi rakas, meidän on luovuttava.

Suhteestamme Jumalaan

On kastettu nimi on melko vaikutuksia. Hepreaksi ajatus, että soitit nimesi siitä, mikä on teidän henkilökohtainen omaisuus-eli vaimo otti nimen miehensä, koska hän asetti sen hänen päälleen. Kasteessa annettiin nimi Isän ja Hänen Poikansa, meidän tulee heidän henkilökohtaisen omaisuutensa, niiden nainen, kenen ne ovat ainutlaatuisia vaatimuksia ja velvoitteita. Kaste on tässä mielessä eräänlainen avioliiton kanssa yksikään vähemmän kuin Jumala maailmankaikkeuden. Emme voi ajautua suhteeseen Jumalan kanssa, Jumala on suunnitellut koko kokemuksen kasteen, niin että me kerta kaikkiaan tehdä valintoja, jotka hänen kanssaan ja olla tässä maailmassa, on Kristuksessa ja kuuluvat Häneen, eikä vaeltelu on ryysyissä oman vanhurskauden ja satunnaista puolinaista pistää on todellista henkisyyttä.

Motivaatio Tehokas saarnaaminen

Ei ole epäilystäkään siitä, että rajat ja kasteessa, että kuolema oli keskeinen saarnaa viestin alussa veljet. Raamatun mukaan, kaste on välttämätön pelastukseen, mutta emme voi tehdä vanteet noin Jumalaa ja rajoittaa pelastuksen lopulta. Täydellisyyden ja todellisuus lunastuksen saavutettu ilmaistaan heprealaisten kanssa tunnetta tuntuisesti, ja meidän pitäisi olla anna sen liukua meidän esitys evankeliumin myöskään. Siellä rajat, oikeus-ja Jumalan armon kootaan lopulliseen tavalla. Siellä rajat on valitus. Jotkut alussa lähetystyöntekijöiden ilmoitetaan, miten ne voisi koskaan saada mitään vastausta heidän sanomansa, kunnes he selvittivät yli, ja niin, meidän

todellinen opillinen käsitys on, olen sitä mieltä, että rajat on mitä on valtaa muuttamista. Ihminen ei voi kohdata sitä eikä ole syvän vaikutuksen, että absoluuttisuutta asiaan liittyvistä kysymyksistä uskossa ja epäuskoon valitessaan hyväksyä tai hylätä työtä köyhien, hikoilu, hirveä mies joka ripustetaan kyse. Se todella on kysymys uskoa tai kadotukseen. Kasteessa, että kuolema ja ylösnousemus on välttämätöntä pelastuksen. Tietenkään emme saa kiusata tai pelotella ihmisiä uskoon, mutta toisaalta, saarnaaminen rajat eivät voi auttaa, mutta on jotain pakonomaista ja kiireelliset ja intohimoisesti sitä.

Jotta voimme vedota miesten Jumalan nimissä hyväksyä työn ristin tehokas heille. Tässä mielessä kaste on välttämätön pelastuksen meidän näkökulmasta. Se voi olla, että suuri osa saarnaa jotenkin epäonnistuu kiireellisissä ja rukous. Näyttää siltä, että paikoin liian Yleistajuiset, tai liian houkutteleva ja oheislaitteiden, pyrkii miellyttämään miehiä ... tai on tarjota hyviä neuvoja, hyviä neuvoja todellakin, tausta Raamatun tietoa, miten lukea Raamattua tehokkaasti .... kaikki joka voi olla ihan hyvä, mutta meidän pitäisi saarnata hyviä uutisia, ei hyviä neuvoja. Sanoma rajat on armon ja todellisen pelastuksen, joka on melkein liian hyvää uskoa. Se ei ole Raamattu tausta tai arkeologian tai Venäjän tunkeutuvat Israelissa. Siinä on mies, joka oli meidän luonne riippuvat ole täydellinen, täynnä rakkautta, valoa tässä pimeässä maailmassa ... ja mikäli pidämme ihme siinä kaikki, sikäli kuin tämä katkoksia meille, jos me pidä sitä esiin tähän maailmaan. Jos olemme sitä mieltä, että voisi olla muita teitä pelastukseen, niin emme saarnata Kristusta kuin me. Kiihko alussa veljiä todistaja oli hänelle, koska ne selittivät, ei ole taivaan alla muuta nimeä, jossa meidän voidaan tallentaa. Ihmiset eivät ajaudu liitto suhteeseen Jumalan kanssa, he ovat tietoisesti valinneet, ja Jumala on käynnistänyt kasteen keinona tähän tarkoitukseen, pakottaa miehen tai naisen tietoinen päätös ja ylittämään rajoja. Ja siksi me saarnaamme kohti kaste, jossa silmällä tulevaa muuntaminen, tietäen, että kaste on välttämätön pelastukseen.

Lk. 3:12 kirjaa miten siellä "tuli myös anniskelupaikan on kastettu, ja sanoi hänelle:" Opettaja, mitä meidän pitää tehdä? " . On samanaikaisesti välillä haluaa kasteen ja huomasi, että heidän täytyy tehdä jotakin konkreettisesti heidän elämäänsä. Kaste prosessi vie meidät valtakunta Jumalan armollinen anteeksiantoa ja lunastus ja elämää yhteyttä todellista Kristuksen. Ei ole siten voimme olla passiivinen tähän ja tehdä asialle mitään.

Motivaation Not To Sin
Paavali ei vain päättää kirjoittaa kasteen roomalaiset 6, Classic selvitys kasteen jotka löydämme ei sisällä yhteydessä. Ja se ei ole valituksen ihmiset kastetaan, se on kirjoitettu kastettuja uskovia, vetoamalla heidän elää käytännössä "Kristuksessa" asemaa, joka niillä oli annettu seurauksena ne ristiäiset. Jos todella tuntuu tulos meidän kastetta, emme "jatkaa sin". Martin Luther käyttää voittaa kiusausta ottamalla liitu ja kirjallisesti baptizatus summa-"Olen kaste" (2). Ja siksi emme yksinkertaisesti voi jatkaa orjuudessa sin. Kuten Karl Barth sanoi hänen neulan terävän analyysin kasteen n vaikutuksista: "Kaste muistuttaa minua palvelun todistaja, koska se muistuttaa minua päivittäin parannukseen" (3).(1) The Apocalypse Of Ezra 6.55-58 (London: S.P.C.K., 1917 ed.) p. 47.

(2) As quoted in Karl Barth, Dogmatics In Outline (London: S.C.M., 1972 ed.) p. 150. N.T. Wright claims that Luther used to shout out these words - Paul For Everyone: Romans Chapters 1-8 (London: S.P.C.K., 2004) p. 109.

(3) Barth, op. cit. p. 151.
Duncan Heaster