Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin

Raamattu on maailman levinnein ja myydyin kirja vuodesta toiseen. Se on myös väärinymmärretty ja salaperäisyyden verhoama kirja.

Saatat yllättyä, jos sinulle näytettäisiin Raamatusta että Jumala ei tuomitse ketään tuliseen helvettiin, vaan tarjoaa jokaiselle tilaisuuden ikuiseen, onnelliseen elämään ennallistetussa Paratiisissa!

Jumalan olemukseen ja luonteeseen on kautta vuosisatojen liitetty vääriä näkemyksiä. Kristinuskon nimeen on tapettu miljoonia ihmisiä vaikka Raamatun Jumala kieltää tappamisen, ja Hänen Poikansa edisti rauhaa ja rakkautta enemmän kuin kukaan toinen.

Monet perinteiset kirkot ja lahkot pitävät sitkeästi kiinni Jumalaa pilkkaavista, pimeistä opeista. Nyt Sinulla on kuitenkin tilaisuus ottaa puolueettomasti selvää siitä mikä on Raamatun todellinen sanoma ihmiskunnalle, Sinullekin!

 

Raamatun keskeinen henkilö on ihminen Jeesus. Hän tuli Jumalan luota maailmaan opettaakseen meitä, näyttääkseen minkälainen on Jumala ja mikä on Hänen tahtonsa ihmiskunnan suhteen.

Jeesuksen kuolemassa hänen työnsä kulminoitui. Hän oli "vastaavat lunnaat" Aadamin, syntiin langenneen esiisämme puoesta -- Kuolemallaan hän lunasti meidät kuolemasta. Ylösnoustessaan hän istuutui Jumalan oikealle puolelle. Tulevaisuudessa hän on tuova Valtakuntansa maan päälle ja saattamaan oikeuden ja onnen kaikille ihmisille.

Kristus on armollisin, rakkaudellisin ja viisain hallitsija ja Herra jota voisimme toivoa. Ektö tahtoisi tutustua häneen?

Ota meihin yhteyttä kuullaksesi Raamatun totuus Jeesuksen persoonasta, jumaluudesta ja hänen Valtakunnastaan.

 

Attachments

 • fin2.jpg (153646 bytes)
 • fin1.jpg (92941 bytes)